På Hadeland Glassverk

Min mamma og pappa har lenge snakket om å ta med barnebarna på Hadeland Glassverk for å se på dyra som er der. På søndagen tok vi turen, til tross for litt usikkert vær. 


Mina og Sofie (min tanteunge, født 16 dager før Mina) storkoste seg med både ku, esel, hest, høner, haner, kanin, gris, geiter og sau. Mina som er vant til 3 store polarhunder syntes av en eller annen grunn at den lille søte kaninen var dritskummel...! Mens det fæle store geita med ekle øyne og lange horn var kjempekul!

Mens mormor og bestefar kosa seg med jentene på lekeplassen tok jeg og søster en tur rundt på Glassverket å titta litt. Vi fant en gave til vår mormor som akkurat har fylt 81 år. På Honninghuset var det masse fint, blant annet mange gode kremer o.l, også fikk selvfølgelig småjentene noen "minner" fra Glassverket. Mina fikk en Glassverket-Nisse og en marihøne-dra-treleke. Etter litt shopping, leking, sand i bleia og geitekos spiste vi kanelboller på Bakeriet. Ååååh, sååå gode kanelboller er det lenge siden jeg har smakt, og de var helt ferske og til og med litt lunka! Nom nom!

En annen stor ting som skjedde var at Sofie gikk 3 skritt til meg!! *Tante-smelt<3*! Hun har akkurat sluppet seg og gikk sine aller første skritt noen dager før og jeg var så heldig å se de første skrittene nr. 2! <3 Man blir så stolt av de små <3

 

//Chanette

2 kommentarer

Eman

26.07.2012 kl.21:31

Så fint design!

Therese Indahl Holen

29.12.2012 kl.15:31

Hei. Jeg lurer litt på hvordan du får til å lage det hjerte med ord som du har i headeren? utrolig stilig!

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share