Den berømte Bloggpausa

Det kan noen kalle det, andre kan kalle det latskap, mens noen vil kalle det 100% fødselspermisjon. Jeg kaller det frihet.

Bloggen har aldri vært et "must" for meg, heller et fristed hvor jeg kunne skrible ned tanker og opplevelser, av liten, stor eller ingen betydning. Det falt meg helt naturlig å skrive om graviditeten, mest for min egen del, men jeg vet familie og venner har tittet innom for å følge utviklingen av "bolla" mi også. Ja, for hvor interresant er det ikke å se på gravide mager og lese om vonde bekkener, kvalme og oppkast?? 

Jeg sluttet å blogge etter uke 35 i graviditeten, det tror jeg var i samme moment som jeg ble sykmeldt på jobben. Jeg ble sykmeldt 100% pga kraftige kynnere og vondt i bekken og lysken pga mye sitting.

12. juni 2011 fødte jeg Mina - 2,5 uke før termin. Jeg var skråsikker på at jeg kom til å gå 14 dager over termindato, så det var et lite "sjokk" å plutselig ha en liten baby i armene. Hun var verdens nydligste, selvfølgelig! Bitteliten, 2700 gr veide hun, og hun var 49 cm lang.

Fra hun ble født frem til nå har jeg faktisk ikke følt at jeg har hatt tid til å skrible på bloggen, selvom jeg har hatt mye på hjertet som jeg gjerne skulle skrevet ned. Mina ble, er og kommer alltid til å være min nr. 1 i livet! <3 Jeg beundrer alle som klarer å blogge om spedbarnsmammatilværelsen, hvor finner dere tiden??Vel, nå er Mina allerede blitt 1 år, og snart begynner barnehagetilværelsen, og først nå føler jeg at jeg kan ta meg mer tid til meg og mitt, som f.eks å blogge. Det blir nok blogging i rykk og napp etter hvordan tider strekker til, men jeg føler det er godt å få hverdagen ned på "papir", så jeg vil nok prøve å få til noen ukesoppdateringen om hverdagen vår. Det er jo så vanvittig mye som skjer med Mina! Fra dag til dag skjer det store fine ting som jeg så gjerne skulle ha skrevet om. De største tingene har jeg skrevet på mobilen, når hun begynte å krabbe, første smilet, første tanna osv. Sånne ting er viktig for meg å huske på.

Nå skal vi ut å lufte oss en tur alle mann. Vi er sjuke hele hurven, men etter tre dager inne trenger vi litt luft, det kvikker ofte veldig opp!

Ha en fin dag:)

//Chanette

Én kommentar

Anne-Line

25.07.2012 kl.15:23

Åååh, jeg ble så glad når jeg så du hadde begynt å blogge igjen. Endelig! :-D

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share