INGEN BARSELGRUPPE I ULLENSAKER...

I går var jeg på kontrolltime hos jordmor igjen, og det er alltid like koselig;) Syns jeg har vært riktig så heldig både med legen min og jordmora mi, begge er veldig trivelige og lette å snakke med.

Alt stod bra til med alle prøver og målinger. Frøkna sin puls lå på 146, og jeg fikk beskjed om at hun hadde lagt seg med hodet ned, men ikke festet seg. Hun ligger med ryggen mot min venstre side og har beina mot min høyre, noe som stemmer godt med bevegelsene og sparkene jeg kjenner.

Her er symfyse-fundus målene mine så langt:

Når jeg var hos jordmor spurte jeg om det fantes noen Barselgruppe på Jessheim, det gjorde det desverre ikke. De hadde visst ikke kapasitet til det i Ullensaker kommune... for noe tull! Hvor vanskelig kan det være å sette gravide i samme kommune i kontakt med hverandre, det kan da umulig kreve så mye ressurser?? Utrolig synd at et så simpelt tilbud ikke er tilstede i Ullensaker kommune. Hun anbefalte meg å sende en brev til kommunen å klage selv. Jordmødrene på helsestasjonen hadde prøvd å få Barselgruppene prioritert, men de ble ikke hørt.. kanskje de vil se på saken hvis brukerne selv klaget, mente hun.

Jeg vet det finnes forum og nettsteder som arrangerer egne treff og jeg vurderer å undersøke det litt nærmere. Det hadde vært veldig koselig å kjenne noen gravide på Jessheim, jeg vet det er mange av oss for det er jaggu ikke fåtall store mager som vagger rundt på senteret når jeg er innom. Jeg hadde også gledet meg til å kanskje treffe noen som jeg kunne bli bedre kjent med, det er jo ikke akkurat enkelt å få seg en ny omgangskrets i den alderen jeg er i nå, hvertfall ikke når jeg verken jobber eller går på skole på Jessheim, barselgruppe var liksom mitt lille håp... 

Barnimagen.no og babyverden.no er to steder jeg kommer til å sjekke ut, vet noen om flere steder hvor man kan treffe andre gravide?



12 kommentarer

Inemor :D

19.05.2011 kl.15:32

Jeg pleier å bruke mammanett.no jeg :) Syns den siden er ganske fin egentlig :) Men utrolig kjipt at det ikke er noen barselgrupper i Ullensaker, det er jo veldig dumt for gravide i den kommunen :( Selv bor jeg i Nannestad, og har ikke sjekka rundt her enda men håper da det finnes noe sånt her.. Lykke til med svangerskapet videre !:) Klem fra meg :)

*Jane Emmanuela*

19.05.2011 kl.15:50

Vil du ha et personlig babyteppe til babyen/barnet din, ta en titt her:

http://epla.no/shops/shabbychic/

Ha en super dag <3

Veronica

19.05.2011 kl.16:33

Veldig dumt at de ikke har noen barselgrupper i Ullensaker. Ser støtt å stadig gravide på senteret på Jessheim så vi er ganske mange,hehe :) Skulle selv blitt kjent med flere som er gravide.

Inemor :D

19.05.2011 kl.16:49

Ja, ser den.. Hehe, har sett det selv.. Er ikke fåtall nei :) Ja, det er jeg enig med deg i, og det kunne jeg tenke meg selv også..

ida

21.05.2011 kl.22:08

hei jeg fikk ei lita jente i oktober 2009 og da fikk vi utdelt ett ark på ett fysioterapikurs som jessheim helsestasjon hadde noen uker etter fødsel og de som var der kunne skrive seg opp vis de var intressert i barselgruppe. vi var da 6 stk som skrev oss opp og møttes etter det. håper på det samme nå med nr to og att jeg kommer med noen under 30 da har man fort litt mer tilfelles :)

venter gutt 6august :)

Anya

21.05.2011 kl.22:38

Hei. kanskje du kan henge opp ett ark på helsestasjonen selv, som andre gravide også kan skrive seg på med navn, tlf mm.. så kan dere møtes på cafe, og hjemme hos hverandre.

Lykke til

Chanette

23.05.2011 kl.09:07

Anya: Hmm, det var en lur ide!!

Chanette

23.05.2011 kl.09:11

Inemor :D: Takk for tipset om mammanett.no;) Ja, veldig kjipt at det ikke blir organisert noen barselgrupper på Ullensaker, håper du er heldigere som bor i Nannestad;) Masse lukke til med svangerskapet du også!:) Klem

Chanette

23.05.2011 kl.09:12

Veronica: Ja, det er kjempedumt, for det er jo så mange av oss! Men nå har jeg funnet noen som skal møtes på Jordbærpikene på Jessheimsenteret på torsdag, så du får slenge deg på du også om du vil! :D

23.05.2011 kl.09:48

Kult! :D Når tid skal dere møtes der?

Chanette

23.05.2011 kl.10:04

Anonym: Kl. 17.30 :D

Line

03.08.2011 kl.14:24

Veldig synd ja, men trøst deg med at du fikk jordmor iallfall. Ullenskaer har pr idag IKKE jordmor, og jeg går derfor glipp av det. Tragisk. Ja jeg skal klage til kommunen

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share