VERDENS BESTE HUND FYLLER 2 ÅR!

Verdens beste kosebikkje og trofaste turkamerat er blitt 2 år og stor gutt idag!

Det er alt for mange ting jeg kunne skrevet om Gismo, han er en helt unik og spesiell hund for oss som har gitt oss ubeskrivelig mye glede, morsomme og flott opplevelser. Han er en hund full av krutt og energi, en super turkamerat som legger seg ekstra hardt i selen for å hjelpe deg over sølepytter og kratt. Om du skulle være uheldig å falle kommer han bort, sjekker om du er i orden og gir deg en sleik i tryne som trøst <3

Vi vært på utallige skiturer, sykkelturer, ATV-turer, sledeturer og skogsturer og vi har hatt utrolig mange flotte øyeblikk sammen i solnedgangen i knasende nysnø i mange kalde minusgrader. Sånn som vi koser oss på tur! 

Å velge en favoritt-tur er klin umulig, det er altfor mange å ta av! Sykkelturene i fjor høst var spesielt morsomme, her gikk det så det suste på humpete, glatte og sleipe skogstier. Beina hans fløy som trommestikker, halen rett til værs med en liten bøy som duvet fornøyd fram og tilbake, tunga på sleng og søla som spruter - det er sånn vi liker det, Gismo og meg :)

Jeg har masse fine bilder av Gismo men alle ligger på en harddisk jeg ikke har tilgang til idag, men her kommer iallefall noen bilder fra idag og når han var litt mindre og sånt;)

Bilder tatt for noen minutter siden, sofagrisen vår;)


De tre bildene under er fra en tur ved hytta i Hønefoss i fjor:)Go´gutten med leka si;)

Første dagen:) Liten og søt!

Sovna i fanget til "pappa´n" sin <3

Elsker det bildet under her, veldig typisk Gismo å gi pappa en sleik i tyne <3

På Nordenstam Hundeskole på Trysil, 4 mnd gammel :)
Takk for at vi er så heldige å ha deg lille venn! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share