GRAVID UKE 32 + MAGEBILDE AV SØSTER OG MEG

Da var uke 32 også unnagjort, og godt er det! :) Ikke at jeg er så veldig utålmodig enda, men jeg må innrømme å si at jeg gleder meg noe vanvittig mye til å få hilse på lille frøkna vår!

Jeg begynner å merke at det er litt tungt å gå i trapper, jeg blir jo like andpusten av å gå en etasje som å gå seks etasjer! Har ofte lyst til å ta av magen litt å bære den et stykke under armen eller i en sekk på ryggen enkelte ganger, den er liksom litt i veien der rett i framparten noen ganger, men men, det er jo sånn vi er laget så det er jo fint lite å få gjort med det!

I uke 32 har jeg merket at hun begynner å få det litt trangt inni magehuset sitt. Hun strekker seg ofte så lang hun er virker det som.. "ååe, jeg vil streeekke meeeg", man ser at magen buler ut på begge sider, tihi! Foreløpig er hun ganske snill med meg synes jeg, jeg er iallefall lite plaget med romstering om nettene og våkner så og si aldri av det, det kan jo komme av at jeg har et veldig godt sovehjerte:P Får håpe hun arver det;) 

I slutten av uke 32 var vi en hel helg hos mamma og pappa (fremtidige besteforeldre). Svigersønnene og familie hjalp til med å legge på nytt panel på huset deres. Det ble mange arbeidstimer for gutta, men vi var heldige med fint vær så det gikk veldig bra, de er jo så utrolige flinke dissa gutta, må nesten skryte litt av de! Godt å ha en arbeidsom handyman som kjæreste iallfall!:D

Her kommer ukas update om lille frøkna vår i magen <3 (Hentet fra babyverden.no)

Vekt: 1750 g / CRL (Hode til rumpe lengde): 27,5 cm / Full lengde: 37 cm 
Fra 32 uker og 0 dager til 32 uker og 6 dager ut i svangerskapet.

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 30 uker gammelt. Kroppen vokser ikke like fort lenger, men hjernens vekst fortsetter i samme tempo. Når nye hjernefolder dannes, presses hodeskallen utover slik at hodestørrelsen øker. Antallet nervesammenkoblinger i hjernen øker enormt!  Håret på hodet blir tykkere, og nå er både tå- og fingernegler ferdig formet. Lanugohåret dekker stadig mindre deler av kroppen, og øyebryn og øyevipper blir stadig lengre.  Nå har fosteret så dårlig plass i livmoren at det må trekke føttene opp og innta det vi kalles fosterstilling. Fosteret får stadig mer fett under huden slik at noe av rødfargen forsvinner og huden ikke lenger er så rynkete. Nå er fosteret i ferd med å få det litt lubne utseende som hos nyfødte.

Her er en illustrasjon fra uke 32 i svangerskapet, fra www.babycenter.ca:

Magebilder fra uke 32, tatt av pappa sammen med min kjære søster som har termin 6 dager etter meg:


3 kommentarer

Wenche Helene Johansen

11.05.2011 kl.11:54

Så gøy og ha termin så si likt med sin søster da :)

brokenaron

11.05.2011 kl.14:44

Så fine bilder :) Så gøy at dere har termin på samme tid da :)

mammawesterheim

11.05.2011 kl.15:33

Gratulerer med uke 32 ! FLotte bilder av deg og din søster. Så morro det må være og gå gravid så tett =D!

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share