Årets siste skitur

Plutselig ble endelig vår jo! Hurra!!! Syns ikke det er lenge siden det som viste seg å bli den siste skituren for i år.. den ene dagen var det full vinter med snø i gangfeltet og hØye brøytekanter, dagen etter var det plutselig asfalt!

Utrolig deilig å kunne legge bort den snasne varmedressen min og de store tunge vinterstøvlene. Joggesko på bar asfalt, solbrillene på snei og lukten av vår - mmmmm!

Det finnes kun to negative ting med våren; allergi og gjørmete poter. Men det overlever jeg lett. Denne vinteren har vært utrolig lang, kanskje fordi den startet med januar-kulde allerede i november, eller kanskje fordi jeg ikke har fått utnyttet vinteren som jeg pleier med snowboard og ski.. nå skjønner jeg iallefall hva alle andre har ment med at det er såå deilig med vår!

Her er noen bilder og film fra den siste skituren i år, 12. mars:

Tro det eller ei, men jeg har fått med Willy ut på ski - igjen!

Jeg ser ut som et sprengt pølseskinn i skiklærne i år, men men.. ut på tur aldri sur! :D


Bebbis er med! Trygt, varmt og godt plassert i magen ca 6 mnd gammel<3Ikke like moro å gå på ski uten drahjelp fra Gismo, men Willy og Gismo så ut til å kose seg iallefall :)Fiiine været! <3Snart vår!

Willy og Gismo <3

 

video:img8376


Legg merke til "Stopp! Stopp! Stoooopp!" Hihi, ikke heelt 100% innkjørt team enda, men det gikk da greit ;)

video:201103125


Etter skituren måkte Willy taket på boden, det trengtes for å si det sånn...

 

Q: Har våren kommet til deg enda? 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share