GRAVID UKE 25 + MAGEBILDE

Her kommer en liten update fra uke 25. Blitt litt lite blogging den siste uka, så jeg ligger litt på etterskudd men :P Det har vel ikke vært så altfor store forandringene. Magen vokser og gror, det er iallefall sikkert og visst! Nå føles det egentlig ut som jeg alltid har vært gravid... jeg husker ikke hvordan det er å ha flat mage en gang, hihi! Trives godt med å være gravid, klart, det har jo sine fordeler og ulemper, men alt i alt syntes jeg det virkelig er koselig <3 Vesla sparker mer og mer for hver dag som går, hun har også begynt å vekke meg litt på natta med turninga si, men jeg sovner fort igjen så det er forløpig ikke noe som helst plagsomt. 

Kynnerene har begynt å komme oftere og oftere og jeg merker dem hyppigere ved stress på jobben. Fikk beskjed av legen om å komme tilbake om jeg følte kynnerene økte mye, det var ikke så bra om grunnen til kynnerene var stress... så da skal jeg ta meg en tur til legen til uka for å høre hva hun sier. Vil jo at Lillefrøkna skal ha det så godt som mulig inni magen min:)

Torsdag og fredag denne uken tok Willy og jeg fri for å male ferdig barnerommet. Ferdig ble vi ikke, men vi kom da ganske langt. Jobbet fulle jobbdager begge dagene. Utrolig hvor mye pirkearbeid det er å male vindu, det hadde jeg aldri drømt om, men jeg håper resultatet blir bra:) Lørdagen slappet vi av, og søndag ble Willy syk, så da ble det ikke noe maling, men vi har fortsatt god tid og ikke så mye igjen, så vi tar det med ro og prøver å kose oss med det:)

Her kommer ukas update om lille frøkna vår i magen <3 (Hentet fra babyverden.no)

Vekt: 800 g / CRL (Hode til rumpe lengde): 22 cm / Full lengde: 30 cm
Fra 25 uker og 0 dager til 25 uker og 6 dager ut i svangerskapet.

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 23 uker gammelt. Allerede nå begynner det å bli liten boltreplass for fosteret i livmoren. Øyevipper dukker opp denne uken, og øynene vil snart kunne åpnes og lukkes!  Hjernen vokser fremdeles fort, og fosteret er en velproporsjonert liten minibaby. Fosteret begynner også å få lengre hår på hodet.

Her er en illustrasjon fra uke 25 i svangerskapet, fra www.babycenter.ca:

Magebilder tatt fra starten av uke 25 ca: 

3 kommentarer

Jeanette : )

28.03.2011 kl.14:23

søt mage :)

Charlotte

28.03.2011 kl.16:02

fin mage:)

Chanette

31.03.2011 kl.11:57

Jeanette : ): Takk, i like måte! :D

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share