BILDER FRA 3D ULTRALYDEN

Her kommer bilder fra 3D-ultralyden vi var på <3 Vi dro på Ultralydklinikken på Lysaker, noe som anbefales på det sterkeste! Han var utrolig dyktig og veldig hyggelig. Kjempetrivelige lokaler med plass til å ha med venner og familie som ønsker å være med på ultralyden.

Vi betalte 1000,- og da var vi inne i ca. 30 min og fikk med DVD med 40 bilder og 7 videoer, i tillegg til to printer.

Denne ultralyden var utrolig fin, stemingen var litt annerledes enn på de andre ultralydene, man var litt mer avslappet og kunne derfor fokusere mer på selve opplevelsen av å se henne. Ultralyd-"mannen" tok selvfølgelig målinger og sjekket at alt stod bra til, noe det gjorde :) Terminen var nøyaktig den samme som ved forrige ultralyd i uke 18.

Er hun ikke nydelig?! :D :D :D <3 <3 <3

Verdens søteste lille jente! <3

Med finger`n i nesa.. hihi... Det er arvet fra faren altså! :P

Lå med beina i kryss :)

Gjemte seg litt noen ganger, men vi hadde for det meste en fotogen frøken som vi fikk sett fra begge sider, skikkelig turnekrabat!

Gleder meg enormt mye til å se henne utenfor magen! <3

5 kommentarer

Elita Trine

28.03.2011 kl.00:54

ååh så koselig! :)

Torhild

28.03.2011 kl.11:47

Det er bare helt fantastisk <3 Jeg angret meg for at vi ikke tok oss tid til å reise på 3D-ultralyd. Fikk liksom aldri somlet oss til det ... Det må ha vært en helt spesiell opplevelse. Tenk at man kan se de så godt. Blir nesten rørt av tanken ! Dere har så mye å se fram til, men det hører dere vel daglig. Hehe. Lykke til videre i svangerskapet, Chanette. Håper du holder deg frisk og at du kan nyte tida og kose deg med den voksende magen !

Anette

29.03.2011 kl.19:44

Så fine bilder. :) Bor dere på jessheim og kjørte helt til Lysaker? :P Skal på 3D hos Lundring på Jessheim om en måned vi, det blir spennende. :)

Chanette

31.03.2011 kl.11:56

Anette: Hehe, ja stemmer vi bor på Jessheim, men vi begge jobber i Oslo, så for å slippe å ta noen timer fri fra jobb så dro vil til Lysaker som tok ca 5 min med bil fra der jeg jobber ;) Lykke til på 3D-UL hos Lundring, mener jeg har hørt mye bra om han, gled dere masse, er en kjempeflott opplevelse! :D

Chanette

31.03.2011 kl.12:01

MammaTorhild: Ja, det er helt utrolig at det går ann, blir så vanvittig overrasket over hvor tydelig man ser trekkene, et vidunder! <3 Dere må gjøre det ved neste graviditet ;) Det var iallefall en opplevelse jeg ikke ville være foruten. Vi gleder oss sååå masse til å møte jenta vår, klarer nesten ikke vente, men det er jeg jo bare nødt til :P Mange takk for det Torhild! :D

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share