I MORGEN ER VI I ROOOMAAAA!

Jeg var så utrolig heldig å få Roma-tur av kjærsten min i julegave i år, er han ikke verdens beste!? Vi har lenge snakket om at vi har lyst på en storbyferie, men jeg hadde ikke akkurat forventet å få det til jul. Han hadde kjøpt flybilletter og bestilt hotel så alt var klappet og klart, det eneste jeg trengte var fri fra jobben, noe som gikk på hengende håret siden vi er inni i en hektisk periode med en stor Katalog-produksjon for Plantasjen, men det ordnet seg, takk og lov:)

Vi skal bo på Hotel Archimede som ligger omtrent midt i Roma og rett ved hovedstasjonen Termini hvor man kan ta tog og baner fra.

Ifølge bekjente er ikke Roma særlig stort og man kan gå til de fleste attraksjonene evt kan man hoppe på en turistbuss og hoppe av igjen der det passer seg. Vi er framme ved flyplassen i Roma ca kl 12 på torsdag og reiser ca halv 11 på søndag, så vi har ca 3 fulle dager å få med oss det meste, noe jeg tror holder fint. Noe av det vi skal prøve å få med oss er:

Colusseum

Trevifontenen

Vatikanet og Peterskirken


Spansketrappen

og:
Pinciohøyden
Pantheon
Piazza Novana
Forum Romanum
Castel Sant`Angelo
Villa Borghese
Campo de´Fiori

Det er ikke sikkert vi rekker å få med oss alt, men vi skal nok få med oss det viktigste:) Gleder meg SÅ masse!! Akkurat nå er det spådd dette været:

Vi skal være der torsdag til søndag, så det er litt typisk at det er litt skyet når vi skal dit, men men, det blir nok koselig uansett:)

Dere får ha en fin dag videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share