Snart juuul jooo!:D

Mandagen er her nok en gang og ikke overraskende raser desember-måned avgårde, det er virkelig snart JUL!<3 Alle gaver er faktisk kjøpt, pakket inn og delvis avlevert. Juletreet er hentet fram og pyntet, vi har sett Alene hjemme 1, nå gjenstår bare litt julevask og Alene hjemme 2 før selveste dagen kan komme!:D Hver eneste julemorgen MÅ jeg se Tre nøtter til Askepott og Reisen til Julestjernen, jula blir ikke den samme uten de, selvom jeg har sett de ca 24 ganger allerede.

I år skal jula feires i Drammen hos min gjestfrie Onkel og hans kone. Der er det alltid skikkelig julehus og har du ikke julestemning far før av så får du det hos de! Gleder meg kjempemasse til å feire jula med familien og i år skal jeg virkelig nyte det for siden Willy blir med min familie i år må jeg nok føye meg å bli med til hans familie neste år. Det blir garantert koselig, men uvant siden jula handler om tradisjoner og de er ofte forskjellig fra familie til familie. Uansett blir neste jul ekstra spesiell for det er første julaften hvor Willy og jeg har barn, sprø tanke! Gleder meg vanvittig!

Denne helga har som forrige helt føket av gårde. Fredag dro vi til Brummundal og besøkte faren til Willy med familie. Kjempetrivelig og koselig familie! Halvsøstra til Willy fødte ei nydelig jente i november som vi fikk hilse på, det var veldig spesielt å holde en så liten krabat i armene, hvertfall med tanke på at om mindre en 6 mnd så har vi en sånn liten baby selv... Willy hadde aldri holdt en så liten baby før men fikk nærmest "kastet" vesla i armene med en gang han kom inn døra, da fikk han litt litt noia,*fnis!*! Men han takla det fint da;) Hihi. Jeg var litt nervøs sjøl for å være ærlig, de virker jo så skjøre, men jeg turte å løfte litt på henne og bytte liggestilling så det gikk da fint:)

Lille Amalie:)

Lørdag hadde vi en liten fest/sammenkomst, ble en liten feiring av bursdagen til Willy med venner. Rart å være på fest uten å drikke, men jeg slo meg løs med julebrusen og grønnsaksdippen og var fornøyd med det, hihi.

Søndag var vi i bursdag til Karoline som ble 9 år. Karoline er dattera til kusina til Willy. Kjempesøt jente som alltid tuller og tøyser. Kusina til Willy lager verdens beste kaker, og det er en grunn i seg selv å til ta turen ditt når det er bursdag, nam nam! Etter pølser, kaker og brus benka vi oss foran sofan hjemme for å se på finalen i håndball, Sverige-Norge. Norge vant, selvfølgelig! Det var en veldig spennede kamp hvor Norge lå under med et mål til pause, men jentene skuffet ikke og klarte å klatre seg til 25 mål mot Sveriges 20 mål. Hurra for Norge!!

Resten av søndagskvelden gikk med til pynting av juletre samt Alene Hjemme 1:) Nå er det jul i heimen vår også!:D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share