En spennende førjulstid

Uansett hvor mye man planlegger blir det alltid hektisk før jul. Ta f. eks helgen som var; fredagen startet med juleverksted hos søteste Christine på Harestua. Om det kan kalles juleverksted eller skravleverksted kan vel diskuteres da jeg var den eneste som endte opp med å lage noe; et bjørkehjerte som kan henges på ytterdøra (bilde kommer). Juleverkstedet var iallefall utrolig koselig og vi fikk servert bakt potet med all slags tilbehør, nam nam! En alle tiders kveld med verdens beste jenter!

På kvelden/natta dro jeg hjem til mamma og pappa og fikk sove på mitt gamle jenterom, alltid like koselig selvom alle tingene mine er ryddet bort, men taket og veggene er det samme, og det er jo stort sett det jeg ser når jeg ligger i senga. Våknet opp til nytraktet kaffe og mamma og pappas blide ansikter i stua, idag var det den store bakedagen!:D Tredje lørdag i advent er fast bakedag på Grua, og det har blitt en veldig koselig og fin tradisjon for mormor, mamma, søster og meg. I år laget vi brente mandler, havreflarn, kneppkaker og smultringer. Vi laget pinnekjøtt med poteter og kålrot/gulerot-stappe til middag, en av mine yndlingsretter! Når middagen var godt ned i magen, alle kjeler og kar vasket opp, julegardinene hengt opp og skravlingen unnagjort, dro jeg tilbake til mine kjære på Jessheim, men kvelden var enda ikke over. Oreokake stod på planen så her var det bare å svinge seg rundt til de sene nattetimer. Søndag ventet vi nemlig fullt hus med 14 stk familiemedlemmer for feiring av Willy-gutten min.

Julegrøt med mandel i, og stor marsipangris i premie stod på serveringsplanen, men først ble det servert velkomst-gløgg i noen "spesielle" kopper. Vi har lenge tenkt på hvordan vi skulle fortelle den store nyheten til familiene våre, og etter litt søking på nett fant vi flere gode ideer, men falt på koppen. Alle koppene hadde nemlig hver sin tittel, min mamma fikk "Mormor x2" på sin kopp, mormoren min fikk "Oldemor x2" osv. Grunnen til at det stod "x2" er... tatterataaaa:

MIN SØSTER ER OGSÅ GRAVID!!!!!

Gjett om familien vår fikk et aldri så lite sjokk! Mamma og mormor tok til tårene, og mamma utbrøt: "Hvem er gravid?! To stk?!" "Og jeg som trodde jeg ALDRI skulle bli mormor!!!"

Det var en så absolutt minnerik helg som jeg aldri vil glemme. Alle ble veldig glade for de to store nyhetene og mamma går fremdeles i "mormortåka" om dagen og har allerede vært i skaper og funnet fram småting til de kommende barnebarna. Hihi! Blir nok litt shopping sammen med søster og mamma fremover, gleder meg masse masse!<3

Håper du får en super dag idag!

Juleklem fra

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share