Jeg ekke feit...

JEG ER GRAVID!

Der! Endeliiiig fikk vi sagt det! For de som lurer på hvorfor jeg har vært ekstra grønn i trynet i det siste, trøkka i meg mat hver 2. time, gått på do HVER time og plutselig blitt litt ekstra "lubben" rundt magan: Det ekke meg, det er de 42 mm med armer og bein som spreller i magen min! UTROLIG hvor mye et så lite vesen kan forlange av energi. Men gud så verdt der er<3 Nå begynner jeg også å få tilbake overskudd og er på langt nær så zombie som jeg har vært de siste månedene, så nå kan vi bare nyte tiden fremover, deilig<3

Lille vidunderet kommer til verden rundt 5. juli 2011. Jeg er idag 11 uker og 1 dag ut i svangerskapet, dvs at fosteret er 9 uker gammelt. Det synes ikke så veldig godt på magen enda, for fosteret ligger fremdeles godt gjemt inni der, men for de som kjenner meg godt (f.eks mormor) vil man se bittelitt forskjell.

Willy og jeg var på første ultralyd på fredag den 10. des. Vi bestilte privat fordi ordinær ultralyd er ikke før i uke 18, og vi ville gjerne se at alt var i orden før vi fortalte det til alle.

Av det han kunne se var alt i sin skjønneste orden. Man kan allerede se armer og bein, og det var den mest spesielle opplevelsen jeg har vært borti å se den lille på skjermen. H*n sprellet og "vinket" og viste tydlig liv. Man kunne også se og høre hjertet slå<3 Nesetippen er faktisk allerede på plass, noe som er et godt tegn på at alle kromosoner er riktig, han målte også nakkefoldsvæske (tror det var det det het), og den var helt normalt, altså er frisk og fin liten babyknott!:D

Willy og jeg gleder oss veldig!!

Kommer tilbake med mer etterhvert, nå har jeg jo faktisk noe som er litt interessant å blogge om! Hihi! I tillegg har jeg enda en nyhet å komme med, men den får vi ta i neste innlegg.

2 kommentarer

Anne-Line

13.12.2010 kl.09:59

Jaaaaaaa <3

Jeanett

20.12.2010 kl.10:36

Gratulera kjempe masse! :)

Spennande tid no ;D

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share