Den kjipe følelsen i magen

Den kjipe følelsen. Den som får magen til og knipe seg. Får deg til og bli kvalm og uggen. Den følelsen som får deg til og få ekstremt dårlig selvtillit, den følelsen som får deg til og sette igang fantasien og finne på de mest obskure ideene.

Sjalusi.


"Jeg er sikker på at han ser på de rumpene baki der, og de er mye finere en min..."

Alle har ved en eller annen anledning følt sjalusi. Om det så bare har vært et lite stikk av det. Det er til og med vanlig for dyr og bli sjalu. Les her. http://www.klikk.no/produkthjemmesider/vimenn/nyviten/article412725.ece

Det finnes forskjellige grader av sjalusi. Alt fra det lille stikket i magen, til sykelig sjalusi. Sistnevnte kan fort bli et problem og ende med et paradoks: at du rett og slett mister den du er alt for glad i og er redd for at skal forsvinne. 

Litt sjalusi derimot er veldig normalt, og også veldig sunt. Det viser at du veldig glad i en person, om det måtte være din kjæreste, søsknene din eller en venn. For det er det det handler om. Når du var liten og broren din fikk noe til bursdagen sin som egentlig du har ønsket deg følte du kanskje sjalusi og reagerte kanskje med og være sur mot broren din. Når man er voksen ligger det andre grunner til sjalusi, da handler det som regel om kjærlighet. Kanskje du har opplevd en gang at kjæresten din får melding av en fra motsatt kjønn som du ikke kjenner så godt, man kjenner et stikk av sjalusi, ikke sant? Vel, det viktigst føler jeg er at man snakker om det når man føler sjalusi. Når man gjør partneren oppmerksom på det (vel og merke på en voksen og høffelig måte) vil det kanskje være lettere og komme over den kjipe følelsen. Det har iallefall jeg erfart. Det er jo som regel bare en bortkasta tullefølelse som det aldri ligger noe i, bortsett fra frykt.

Hvis du vil ha tips til og takle sjalusi på en bra måte kan du lese her:  http://www.klikk.no/helse/samliv/article451165.ece


Chanette

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share