Velkommen inn for et prøveligg...?

Stusser du over tittelen du? Bra. For det gjorde nemlig jeg også. 

Setningen kommer fra Ikea sin nye kampanje for madrassene sine. De inviterer deg inn for et prøveligg på madrassene. For meg høres det ut som noe helt annet, men jeg regner ikke med at Ikea har begynt med hor, og selger sine ansatte. Ikke for det. Det  er sikkert er nok av fattige studenter der ute som er keen på en grei sommerjobb... Iallefall, de fikk min oppmerksomhet. Men det er jo også meningen med reklame. Du skal få en "wow", eller "det der må jeg snu hodet mitt og lese en gang til-opplevelse". Gratulerer! Dere har klarte det.

Ja takk!


To slappinger prøveligger....

Finn Willy og finn TL!


Willy tar seg en velfortjent blund... i barnesenga..


TL fant drømmerommet!

Det er første gang i mitt liv hvor jeg drar kortet for kun 145,- på Ikea! Hva skjedde?? TL og Willy måtte dra ut minst 150 ting fra henda mine.. "du treeenger ikke det der Chanette", så jeg skal vel takke de for at det fremdeles er pluss på kontoen min.. :P Vi dro på Ikea for og få inspirasjon til kjøkken og bad, det trenger jo ikke koste noe, men man må jo aalltid ha noe, så jeg endte opp med noen duftlys, telysholdere (som var knust så må tilbake og bytte de), nye tresleiver til kjøkkenet (jeg knakk Willy sin sleiv her om dagen), to nye godteskåler hmm.. også husker jeg ikke mer. En koselig og artig kveld på Ikea:)

Chanette

Én kommentar

victoriaJentas.blogg.no

06.08.2010 kl.15:31

haha! var på ikea idag jeg, og måtte lese det to ganger. og det kan misforstås hvordan de har skrevet: Velkommen inn for et prøveligg!

haha xD

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share