Tang i øret og hull i brusken

Kaldsvetting, klamme hender og nervøs biting i leppa... Jeg får beskjed om og sette meg i stolen. Hun er hyggelig. Blid. Minner meg om en sykesøster. Lene heter hun visst. Jeg kjenner ryggen er svett når jeg lener meg bakover og treffer den lysblå benken. Luften er innestengt og varm, det lukter svidd hud. Innbiler jeg meg. Lyden av ekkel birring høres altfor godt i bakgrunnen. Jeg titter opp på han. Willy. Han smiler. Sender et blikk som gir meg en behagelig ro. Jeg klemmer hånda hans. "Har du gjort det før?", sier Lene, igjen med lys og glad stemmer. "Nei", svarer jeg. "Bare med pistol, men det er mange år siden". 

Jeg er på Romerrike Tattoo & Piercing. Den lille flippen foran hullet i øret skal pierces. Tragus heter stedet. Hvorfor akkurat der? Fordi det ikke er så mange som har der fra før, jeg syntes det fint og jeg hadde lyst til og gjøre noe "nytt".

Den hyggelige damen finner frem utstyret sitt, Willy står litt i veien, men det gjør ikke noe, han MÅ være der. Hun forklarer at tangen hun setter i øret først gjør mest vondt. Det stemmer. Det er som og ha en gjedde hengende i øret. AU. Der stakk hun. Jeg både hører og føler brusken i øret vrenger seg i smerte. Hun må ta i litt ekstra enn vanlig, siden det er mye brusk i tragus. Svetten pipler, men jeg får vite at det er bare er et godt tegn, da er nemlig hormonene i kroppen i orden og gjør jobben sin. Fint det. Hun er ferdig og spør om det går greit med meg. Det gjør det. Jeg går frem til speilet og ser på den. Hmm. Uvant. Men kult. Jeg får beskjed om at det tar fra 2-4 mnd før den er helt grodd, så jeg må være flink og rense med saltvann morgen og kveld i hvertfall en måned. Jeg drar kortet, 500,- for et tiny hull i øret, jaja, det er verdt det.

Vi går ut av torturkammeret. Luft! Deilig sval sommerluft. Med piercing i tragus. Jeg er kul.

Chanette

2 kommentarer

Elin Hammerud

18.07.2010 kl.22:31

Utrolig bra skrevet. Artig!

Isa

27.03.2011 kl.19:00

Hei! : )

Det er en del greier jeg lurer veldig på ang å pierce brusken. Jeg skal gjøre det, men vet ikke helt om jeg tørr, siden jeg har hørt en del greier om at det er så vondt i lang tid etterpå og sånn.

Så jeg lurer på om jeg kunne stilt et par spørsmål ang det også kan du se om du klarer å svare på dem? : )

-Gjorde det veldig vondt?

-Gjorde det vondt i lang tid etterpå? - eller, var det liksom sånn at du noen ganger fikk lyst å gråte?

-Tror du det er dumt å gå til vanlig frisør for å pierce øverst i brusken?

//Isa <3

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share