Sol og sommer = null blogging

Beklager lite aktivitet på bloggen, men det er sommer og sol og jeg har heller prioritert fritiden min på det istedenfor foran skjermen. 

Nå er jeg omsider tilbake igjen på jobb etter 3 etterlengtende ferieuker! De to første ukene ble svidd av i sola i Zakynthos, på en øy i Hellas. Vårt hotel lå i Kalamaki, et stille og rolig sted rett utenfor Laganas, som er øyas svar på Ibiza eller Kos. Jeg dro med ei god venninne første uka, uka etter joina Willy oss. Hotellet vi var booket inn på var kjempetrivelig, spesielt menneskene som jobbet der. Det virker som øya er frelst av britiske solslikkere, for her var det jaggu ikke mange skandinavere, ikke at det gjorde så mye, men det var litt uvant og kun møte på britiske blekhudede... 

Foruten og ligge på stranda og steike, spille pingpong og ball, rusle stranden langs og bade i krystallklart vakkert og varmt hav, besøkte vi Zakynthos, øyas hovedby. Grunnen til at vi dro var i hovedsak at det regnet og var kaldt et par dager, og vi syntes derfor at det passet med en bytur. Vi tittet og shoppet litt i gatene og spiste på en koselig gresk restaurant ved havnen. Vi besøkte også Argassi, et annet lite tettsted som vi ble litt betatt av når vi tok bussen tilbake fra en båttur vi var på. Båtturen var ikke mye og skryte av. Pga mye vind ble den ganske så amputert og vi fikk ikke sett den kjente smuglerbukta med skipsvraket som egentlig var hovedattraksjonen på øya, litt skuffet, men det var jo helt ok og komme seg bort fra stranda en dag. Alt i alt en kjempekoselig tur, men det er nok andre steder som skal besøkes før jeg eventuelt kommer tilbake igjen;)

De siste dagene i ferien min ble brukt på Københavnstur med godjentene mine fra Hadeland. Finnes ikke bedre jentegjeng!! <3 Dere er fantastiske!!! Vi dro med båten fra Vippetangen kl 17 torsdag ettermiddag med knallblå himmel og steikende sol - helt nydelig! Kort fortalt bestod turen av mye festing, drikke, shopping og latter, og alt for lite søvn:P København er en fantastisk by, gleder meg til neste år jenter!:D

Det var en kort oppsummering av sommerferieukene mine, legger ut bilder i kveld;)

Nyyyt sola!:D

Chanette

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Chanette

Chanette

27, Ullensaker

Bor på Jessheim med kjærsten min Willy, datteren vår Mina (1 år) og husky´en Gismo. Jobber som Grafisk Designer i Schjærven Reklamebyrå.

Kategorier

Arkiv

hits Share